Doprava zdarma při nákupu nad 1 500,00 Kč

DayTime Akvarijní osvětlení Made in Germany

Vloženo: 21. 02. 2017

Již několik měsíců prodáváme osvětlovací tělesa DayTime. V současné době máme téměř celou nabídku na našich stránkách a velké množství světel a vzorků u nás v prodejně. Světla jsou velmi úspěšná, hodně jich je už u našich zákazníků. Vzhledem k tomu, že dostávám často dotazy, zda jsou opravdu vyráběná v Německu, chtěl bych tady tuto otázku zodpovědět.

Veškerá svítidla DayTime jsou Made in Germany, vyrábí je soukromá rodinná firma a jsou zhotovená pro nás na zakázku. Proto jsme schopni našim zákazníkům nabídnout v podstatě cokoli. Jakýkoli rozměr, kombinaci světel i barev. Cenově od základního Eco provedení až po nejmodernější MATRIX.

S našimi světly dokážete nasimulovat jakoukoli denní dobu. Východ a západ slunce, červánky, bouřku, déšť. Ovládat a nastavovat je můžete přes jednoduchou aplikaci ve vašem telefonu.

Naše světla jsou nejen prvotřídní kvality, ale také splňují veškeré bezpečnostní normy. Jsou vodě a prachi odolné, odolávají také mořské vodě. Každé světlo je označeno dle norma těsnosti IP67. Díky dobře konstruovanému profilu z hliníku dochází k výbornému odvodu tepla. Pomocí mnoha upevňovacích prvků, které k tělesům nabízíme od jednoduchých až po magnetické, můžete světlo upevnit prakticky kdekoli. 

Svítivost našich světel je až 180 lm/W

Životnost 60.000 hodin

Pro Vaše akvárium jen to nejlepší. DayTime.

Další fotografie po kliknutí na obrázek.


Fotogalerie

PEUKER Akvaristik, prodejna

Telefon: +420 483 317 361
E-mail: info@akvaristik.cz

Prosečská 141, Proseč nad Nisou
po - pá 8:30 - 18 hod., so: 9-13 hod.

Informace

Kontakt a prodejna

Články, novinky

Doprava a platba

Sledování zásilek

Obchodní podmínky

Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu?