Doprava zdarma při nákupu nad 1 500,00 Kč

EXOTIKA 2017 Lysá nad Labem

Vloženo: 22. 11. 2017

Lysá nad Labem, konec října 2017

Pro nás důležité datum.

Plán je jasný: ukázat akvaristům amatérům i profesionálům, že akvaristika je radost, že je stále co objevovat a že každý si zde najde své místo a svůj úspěch.

Výsledek: SPLNĚNO. 

Zbývá poděkovat mému týmu, díky holky a kluci, že jste byli schopni řešit každý problém, že jste pomáhali jeden druhému a zároveň vytvořili nádhernou expozici a bezvadnou atmosféru na výstavišti. Obsadili jsme čtvrtinu haly, kde jsme ukázali více než 20 zařízených akvárií a terárií. 

Stovky akvarijních ryb, žabky, hroznýšovec, štíři, pavouk, agamy a mezi tím 8 členů našeho týmu, složeného z mých dcer Karolínky, Andrejse, Veroniky, Lucie, mojí ženy Ivanky, kamarádky Verunky a našeho Jakuba. Přivezli jsme toho kamion. Snažili se všichni, abyste Vy, naši zákazníci, ale i ostatní akvaristé, z výstavy něco měli. Každý si mohl pohladit agamu, nebo pavouka, každý se mohl na cokoli zeptat, mohli jste si leccos koupit a nebo objednat. Mnoho z Vás to udělalo, čímž se radost nás všech samozřejmě znásobila. 

Bez výborného týmu lidí, které to bavilo, by to prostě nešlo. Takže velký dík všem !!!

Těšíme se na Vaše další návštěvy ať už u nás v prodejně, nebo na našich stránkách. Neváhejte se na nás obrátit se svými starostmi ale i radostmi ve Vašich akváriích. Na fotkách se můžete s námi na chviličku na výstavu vrátit. 

Dušan Peuker a banda akvaristů z Proseče


Fotogalerie

PEUKER Akvaristik, prodejna

Telefon: +420 483 317 361
E-mail: info@akvaristik.cz

Prosečská 141, Proseč nad Nisou
po - pá 8:30 - 18 hod., so: 9-13 hod.

Informace

Kontakt a prodejna

Články, novinky

Doprava a platba

Sledování zásilek

Obchodní podmínky

Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu?