Doprava zdarma při nákupu nad 1 500,00 Kč

Články a aktuality


01. 10. 2021

Výstava EXOTIKA Lysá nad Labem

Jako naladění na letošní výstavu Vám přinášíme fotky z té poslední ... 

Těšíme se na Vás !

29. 09. 2018

Výstava Rychnov nad Kněžnou 2018

Přinášíme Vám několik fotografií z právě ukončené výstavy v Rychnově. Jsme rádi, že jste nás navštívili a těšíme se na další výstavu v Lysé nad Labem. Rychnov jsme si moc užili a tak se můžete těšit nejen na mnoho akvárií a terárií, ale i slevy, novinky, spoustu rostlin a další drobnosti pro akvaristiku. Samozřejmě budeme pro Vás k dispozici s radou, nebo konzultací. Nezapomeňte, od 24.10.2018 začínáme !

22. 11. 2017

EXOTIKA 2017 Lysá nad Labem

Lysá nad Labem, konec října 2017

Pro nás důležité datum.

Plán je jasný: ukázat akvaristům amatérům i profesionálům, že akvaristika je radost, že je stále co objevovat a že každý si zde najde své místo a svůj úspěch.

Výsledek: SPLNĚNO. 

 

Zobrazit celý text

21. 02. 2017

DayTime Akvarijní osvětlení Made in Germany

Již několik měsíců prodáváme osvětlovací tělesa DayTime. V současné době máme téměř celou nabídku na našich stránkách a velké množství světel a vzorků u nás v prodejně. Světla jsou velmi úspěšná, hodně jich je už u našich zákazníků. Vzhledem k tomu, že dostávám často dotazy, zda jsou opravdu vyráběná v Německu, chtěl bych tady tuto otázku zodpovědět.

Veškerá svítidla DayTime jsou Made in Germany, vyrábí je soukromá rodinná firma a jsou zhotovená pro nás na zakázku. Proto jsme schopni našim zákazníkům nabídnout v podstatě cokoli. Jakýkoli rozměr, kombinaci světel i barev. Cenově od základního Eco provedení až po nejmodernější MATRIX.

S našimi světly dokážete nasimulovat jakoukoli denní dobu. Východ a západ slunce, červánky, bouřku, déšť. Ovládat a nastavovat je můžete přes jednoduchou aplikaci ve vašem telefonu.

Naše světla jsou nejen prvotřídní kvality, ale také splňují veškeré bezpečnostní normy. Jsou vodě a prachi odolné, odolávají také mořské vodě. Každé světlo je označeno dle norma těsnosti IP67. Díky dobře konstruovanému profilu z hliníku dochází k výbornému odvodu tepla. Pomocí mnoha upevňovacích prvků, které k tělesům nabízíme od jednoduchých až po magnetické, můžete světlo upevnit prakticky kdekoli. 

Svítivost našich světel je až 180 lm/W

Životnost 60.000 hodin

Pro Vaše akvárium jen to nejlepší. DayTime.

Další fotografie po kliknutí na obrázek.

03. 12. 2016

EXOTIKA 2016 - ohlédnutí

Vážení přátelé,

všem Vám moc děkujeme za Vaši návštěvu v naší expozici na výstavě EXOTIKA 2016. Velmi jsme se snažili, aby pro návštěvníky výstava byla přínosem i inspirací. Podle Vašich reakcí se nám to podařilo a naše práce splnila svůj smysl. Bylo to několik desítek hodin práce. Většinu vystavených akvárií jste si koupili Vy, naši zákazníci, takže jsme je postupně odvezli k Vám domů. Na koho se nedostalo na výstavě, pro ty jsme zajistili zvýhodněné ceny i pro další týdny, abyste mohli vybírat dárky k Vánocům ...

Děkujeme Vám a těšíme se na Vás v naší prodejně, nebo pomocí internetu.

Dušan Peuker a tým prodejny PEUKER Akvaristik

FOTOGALERIE V PŘÍLOZE TOHOTO ČLÁNKU

17. 11. 2016

Nové písky DENNERLE Planthunter

Jako jediná prodejna pro Vás máme kompletní kolekci přírodních písků Planthunter. Jedná se o 100% přírodní písek, přirozeně omletý, nebo přírodní úlomky. Bezvadně vybrané směsi barev a velikostí se výborně hodí na doladění přírodního designu interiéru akvária.

25. 06. 2016

Výstava INTERZOO 2016

Přinášíme Vám fotky z výstavy Interzoo 2016, kde jsme poprvévystavovali ve spolupráci s firmou DayTime a Aqua Ambiente. 

INTERZOO 2016 byla největší a nejnavštěvovanější v historii konání těchto výstav.

 

 

 

                                                                                                          

19. 01. 2016

EHEIM obsazuje oblast zahradních jezírek kompletním sortimentem

ÚNOR 2015 - firma EHEIM vytahuje svůj další trumf z rukávu. Kompletní sortiment pro zahradní jezírka. 

Vše, co pro Vaše jezírko potřebujete. Nic víc, nic míň.

Už více než 50 let definuje EHEIM úspěch pod vodou. S vynálezem prvního vnějšího filtru pro domácí akvária byly založeny základy moderní akvaristiky. Z padesátileté zkušenosti, nezadržitelného vývoje a výzkumu můžete nyní profitovat v další disciplíně i Vy. ZAHRADNÍ JEZÍRKA budou s technikou, podpůrnými prostředky, vitamíny a v neposlední řadě zdravým a energeticky hodnotným krmením čistší a zdravější, než kdykoli předtím.
 
Jejich údržba se stává jednoduchou činností, 
která dělá radost. Všechny produkty k sobě velmi dobře pasují a výborně se doplňují. SEDMILETÁ záruka, která je v tomto oboru nevídaná, definuje náš cíl: UDÁVÁME KROK pod vodou. Tak, jak jsme to dělali vždycky.
 
Váš EHEIM tým Vám přeje nádherné chvíle
u Vašeho zahradního jezírka!

 

08. 12. 2015

Nové sety a sestavy u nás v prodejně

8.prosince 2015 jsme přestavěli prodejnu, abychom Vám mohli ukázat co možná nejvíce kombinací akvarijních setů a sestav, které Vám můžeme nabídnout. Máme skladem desítky akvárií, které si u nás můžete osahat. Rádi Vám poradíme se správnou kombinací nábytku, akvária, osvětlení a ostatní techniky. Samozřejmostí je dovoz až k Vám domů a pokud si to budete přát, i vlastní realizace. Využijte předvánočních cen.

29. 11. 2015

Výstava EXOTIKA 2015 v Lysé nad Labem

Rádi bychom na tomto místě poděkovali všem, kteří nás navštívili na výstavě v Lysé nad Labem. Naše expozice byla tentokrát obrovská, měli jsme 9 zařízených akvárií, se kterými jsme si dali velkou práci. Nejmenší bylo nanoakvárium s krevetkami, následovala 3 menší akvária na designových stolcích z asijského recyklovaného dřeva až po 500 litrů velké akvárium INCPIRIA v bílé barvě. Některé z nich jsme prodali již několik hodin po zahájení výstavy. K našemu úžasu se před našim stánkem vytvořila několikrát dokonce fronta. Velmi nás potěšil zájem Vás, našich zákazníků a snažili jsme se zodpovědět všechny otázky, i když někdy to bylo opravdu náročné. 

Věříme, že jsme některé z Vás inspirovali a těšíme se na Vaši návštěvu u nás v prodejně.

Z výstavy jsme si přivezli spousty postřehů, přní a návrhů, se kterými budeme postupně pracovat, abychom pro Vás byli ještě příjemnějším a spolehlivějším partnerem pro všechny otázky z oblasti akvaristiky. 

 

Dušan Peuker a tým pracovníků Akvaristik.cz

Exotika 2015

1 2

PEUKER Akvaristik, prodejna

Telefon: +420 483 317 361
E-mail: info@akvaristik.cz

Prosečská 141, Proseč nad Nisou
po - pá 8:30 - 18 hod., so: 9-13 hod.

Informace

Kontakt a prodejna

Články, novinky

Doprava a platba

Sledování zásilek

Obchodní podmínky

Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu?